Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Folii adezive pentru cutter - plotter
1069 lei
Brand
641-ECONOMY CAL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Folie PVC moale, cu grosimea de 75 microni, disponibila cu suprafata lucioasa sau mata. Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, permanent. Folia este proiectata pentru a fi folosita atat pentru aplicatii de interior, cat si de exterior, pentru o perioada de timp scurta pana la medie. Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si lătimi de 500, 1000 si 1260 mm.
Paleta coloristica cuprinde 60 de culori, atat in seria lucioasa, cat si in cea mata.
Durabilitatea in exterior este de 4 ani pentru alb si negru si de 3 ani pentru transparent, colorate si culori metalice.

RECOMNDARE
Datorita adezivului pe baza de apa, aplicarea umeda trebuie sa se faca cu mare atentie, respectandu-se cu mare strictete recomandarile producatorului si temperatura de lipire. Aplicarea pe unele suprafete poroase care retin apa si o elibereaza in timp poate afecta performantele si timpul de viata al acestei folii. De asemenea, aplicarea in exterior, in conditii de umiditate atmosferica ridicata, poate influenta caracteristicile foliei, in sensul reducerii timpului de viata si a performantelor acesteia. Suprafetele diverse pe care se doreste aplicarea acestei folii trebuie testate inainte de utilizare
PRET
Pentru latimile de 1000 si 1260 mm:
- alb/transparent - 7.89 RON/mp
- colorate - 10.69 RON/mp
- nuante de rosu - 10.89 RON/mp
- metalice - 12.39 RON/mp

Din Gura in Gura