Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Folie reflectorizanta cu agrement tehnic
15425 lei
Brand
5500
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Folie reflectorizanta cu grosimea de 125 microni, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la coroziune sau la contactul cu agentii chimici. Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte. Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent, cu aderenta initiala foarte mare. Folia este alcatuita din bile reflectorizante din sticla, inglobate intr-un strat transparent de plastic. Fata vizibila este neteda si prezinta un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri, precum si o foarte buna imprimabilitate.

Coeficientii de reflexie ridicati asigura o buna vizibilitate chiar si in cele mai slabe conditii de luminozitate sau in conditii meteorologice dificile. Acest tip de folie poate fi foarte usor decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima de 15C. Folia are o rezistenta mica la intindere, fapt ce poate ingreuna dezlipirea de pe diverse suporturi.

Folia se poate imprima serigrafic cu seria de cerneluri 5010. Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1220 mm.
Paleta coloristica cuprinde 7 culori: alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru si maro.
Durabilitatea foliei in exterior este de 5 ani, folia fiind agrementata tehnic.

Se foloseste pentru aplicatii grafice pe diverse suporturi, pe placute indicatoare, dar si pentru marcaje de avertizare sau semne de circulatie. Flexibilitatea foliei o recomanda pentru o gama variata de aplicatii.

Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apă, reflectorizanta cu agrement tehnic.
Din Gura in Gura